keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Viime viikon kuulumiset ja shoppailut

Viime viikkoon kuului paljon kaikenlaista mukavaa. Torstaina pääsin teoriakokeen läpi (mikä on mulle saavutus!) ja sain sen kivan työn sittenkin! Säästyin hesen kassalta ja nyt olen töissä Ninjassa. Tänään oli ensimmäinen työpäivä ja vaikuttaa ainakin tosi kivalta hommalta :)

Viikonlopun vietin porukoiden luona Pohjois-Pohjanmaalla. Oli tosi ihanaa nähdä vanhempia, pikkusiskoa ja mummoja. Oli kyllä rentouttavin viikonloppu pitkään aikaan! Mulla on ollu nyt viime aikoina tosi kiire ja stressitasokin on ollut sen mukainen, joten tämä tuli tarpeeseen. En edes muista milloin olisin nukkunut ja syönyt niin hyvin. Kotona on aina kiva käydä, varsinkin nykyään omaa perhettä osaa arvostaa paljon enemmän kun heitä ei näe niin paljon kuin ennen. Kotona näytti jo ihanan syksyiseltä ja nappasinkin kuvan meidän kotitieltä :)




Koko viikonlopun vietin silmälaseissa ilman meikkiä. Oli muuten vaikea meikata aamulla töihin kun totuin jo tuohon meikittömyyteen :D



Tulihan sitä viime viikolla shoppailtuakin..


Olen etsinyt tuollaista beigen väristä neuletta pidemmän aikaa ja löysin sopivan Gina Tricotista. Hintaa oli 24,95€


Nuo pitkähihaiset on tosi kevyen ja ohuen tuntuisia iholla :) Ostin aluksi vain mustan mutta palasin seuraavana päivänä ostamaan myös harmaan. Hintaa oli 12,95€/kpl, Ginasta siis nämäkin.


Sen kunniaksi, että mulla on nyt työ jossa saa käyttää kynsilakkaa, ostin myös uusia lakkoja Ginalta. Viininpunaisella lakkasin jo kynnet, tosi kivan näköiset tuli. Kolme kappaletta maksoi yhteensä 9,95€.

Näiden lisäksi ostin farkut Cubuksesta, jotka nyt jäi kuvaamatta.

Tällaista mahtui viime viikkoon. Oon tosi innoissani uudesta työstä ja odotan innolla tulevaa! Kävin juuri kämppiksen kanssa salilla ja nyt on hyvä jatkaa iltaa sohvalla Elämä lapselle-konserttia seuraten :)

Hyvää keskiviikkoillan jatkoa kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, varsinki toi musta paita. :) Ja onnea sulle uudesta työpaikasta! :)

    VastaaPoista
  2. onnea teoriakokeen läpäisystä! :) ihania löytöjä oot kyllä tehnyt :)

    VastaaPoista