tiistai 10. syyskuuta 2013

Cruising with my sis'

Aika on mennyt taas kaikkeen muuhun kuin bloggailuun. Joka päivä päätän että illalla teen postauksen, mutta nykyään on jo iltaisin niin pimeää että kuvista tulee huonoja ja on muka niin paljon muutakin tekemistä. Nyt otin kuvat pimeästä huolimatta ja päätin tulla rustailemaan jotain :)

Viikonloppuna olin risteilyllä siskon ja siskonpojan kanssa. Oli ihanaa rentoutua perheen kanssa, varsinkin kun tämän siskon kanssa tulee harvemmin istuttua ja juteltua rauhassa, on hän nimittäin sellainen tehopakkaus!




Laivalla ollessa tuli vain rentouduttua, syötyä ja juotua hyvin ja hieman kauppoja kierrellen. Ruotsin päässä kävimme Tukholman kiertoajelulle (mekö muka turisteja?) ja syömässä. Yritin olla shoppailematta liikoja, yritän nykyään miettiä ennen kuin ostan mitään mutta tulihan sitä jotain pientä hankittuakin :)







Björn Borgilta löysin ihan mielettömän mukavat leggingsit! Kuosi on kieltämättä aika hurja mutta mielessäni yhdistin sen heti pitkään mustaan neuleeseen. Materiaali on sellasta liukasta ja tuntuu tosi kivalta iholla. Kotikäytössä ollut jo mutta enköhän yhdistä sen joku päivä ihan kunnon asuunkin :)




Siskon kanssa ostimme samantyyliset rannekorut, missä on kivoja sanoja jotka toimii myös muistutuksina joka päivään :) Koru on myös mukava muisto ihanasta reissusta!



...ja saatoin taas sortua laukkuun. Pari vuotta sitten ostelin aivan liikaa laukkuja ja omistan niitä edelleen enemmän kuin niille olisi käyttöä. Olen alkanut myymään käytettyjä laukkujani ja päätin ostaa uuden vain, jos se on pakko saada. Tähän rakastuin heti. Se on musta. Se on (teko)nahkaa. Siinä on niittejä. Tarvitseeko muuta sanoa? Laukku tuntuu myös jämäkältä, on tilava ja sen sisusta on myös kiva!


Näin hauskan vaatemerkin :D


Tein siis kivoja löytöjä enkä vetänyt shoppailuja överiksi :) Mutta tärkeintä oli kuitenkin laatuaika tärkeiden ihmisten kanssa <3


Tänään heräsin taas aamulla aikaisin viimeisille teoriatunneille. Teoriakoe olisi torstaina ja kyllä jännittää! Autokoulun jälkeen suuntasin taas Picniciin nauttiman smoothiesta ja uudesta Cosmosta.



Picnicistä lähdin taas päiväksi töihin. Enää muutama päivä jäljellä tuolla ja ensi viikolla alkaakin uudet työt! Kävin maanantaina myös toisessa työhaastattelussa paljon mieluisampaan työhön mutta sitä en usko saavani :/
Tärkeintä on kuitenkin että on töitä!


Aamulla nappasin kuvan juuri ennen töihin menoa. Tykkään tosta H&M:n huivista ihan hirveesti, se on niin pehmeä :) Ja toi laukku, en kadu kyllä yhtään sen ostamista!

Hyvää yötä kaikille :)

6 kommenttia:

  1. Onnistuin vahingossa poistamaan jonkun kommentin mutta kiitos paljon kehuista :)

    Laita kommentti uudelleen jos haluat sen tänne näkyville :)

    VastaaPoista
  2. aivan ihana blogi :)

    ★ http://wildestdreamsnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Laukku on aivan upeemahtava!! Mistä liikkeestä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa muistanko sen nimeä :D siellä myytiin kyllä kaikkee tosi kivaa eri merkeiltä :)

      Poista