torstai 30. lokakuuta 2014

Levikset repes

Tämän postauksen otsikko ei perustu Sini Sabotagen fanitukseen vaan siihen, että näitä asukuvia ottaessa mun housut kirjaimellisesti repesi! Nämän kuvat on otettu jo jonkin aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? 


Musta paksu neule on Zaralta ja siinä on kaikkea mitä syksyllä neuleelta voi toivoa! Se on iso, paksu ja lämmin. Selässä on myös kivat palmikoinnit mitä ei näistä kuvista tosin huomaa.


Neule/Zara
Housut/Zara
Kengät/H&M




                                      


Kengät on myös melko uudet. Pari vuotta sitten haaveilin vastaavanlaisista Jeffrey Campbellin kengistä mutta en ikinä ostanut niitä, koska kuvittelin että ne jäisi vain hyllyyn pölyttymään. Nämä on H&M:ltä ja maksoivat vain 39,95€ joten ostin ne senkin uhalla, ettei käyttökertoja tule kovin monia.


Tuo roskiksen päälle kiipeäminen oli se kohtalokas virhe. Tai ei ehkä kiipeäminen, vaan sieltä alas liukuminen. Housut tarttuivat pepun kohdalta johonkin törröttävään naulaan ja repesivät. Ei mitenkään pienesti ja huomaamattomasti vaan niin, että kaikki varmasti näkivät minkäväriset alusvaatteet aamulla valitsin. Onneksi lähellä ei ollut hirveästi porukkaa! Alkujärkytyksen jälkeen aloin nauramaan ja sönköttämään "apua mun housut repes, Tiina auta.." kun Tiina vieressä tuijotti hiljaa ja hetken päästä repesi nauruun. Neule äkkiä vyötärölle ja lähdettiin hipsimään Tiinan luo. Sain housut lainaan (tähän väliin sanottakoon että Tiina on mua n. 15cm lyhyempi) ja lähdin ostamaan Zarasta uudet samanlaiset housut! Nuo jäi nimittäin matalasta vyötäröstään huolimatta ihan lemppareiksi just sopivien lahkeiden ja siistien vetoketjujen ansiosta!



Näitä sattuu ja sattuuhan näitä mutta miks musta tuntuu että mun tuuri on kuitenkin vähän normaalia huonompi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti