keskiviikko 17. syyskuuta 2014

You're crazy and I'm out of my mind

Tällä hetkellä olen Pohjois-Pohjanmaalla vanhempien luona. Löhöilen meidän punaisella vanhalla sohvalla viltin alla villasukat jalassa. Tuntui hyvältä hypätä junaan tietäen että saan olla kotona muutaman päivän kaukana Helsingistä ja kiireestä. Vaikka Helsingistä on omalla tavallaan tullut mulle koti, toinen koti on aina täällä. Kaksi tosi erilaista kotia on ihana rikkaus mutta aina on ikävä toisen luo. Nyt aion nauttia näistä muutamasta päivästä rentoutuen ja palata sitten akut ladattuina takaisin Helsinkiin.

Näissä kuvissa näkyy muutama tämän syksyn lempparijutuista! Tekonahkatakki on Cubukselta (koska jokainen tyttöhän tarvitsee kolme tekonahkatakkia..)









Paitapusero on GinaTricotilta. Mietin pitkään tuota käärmekuviota mutta tänä syksynä eläinkuvioita on näkynyt paljon ja olen jotenkin pikkuhiljaa alkanut lämmetä niille. Housut on myös uudet Zarasta ja niitä on tullut käytettyä lähes päivittäin. Vetoketjut tuo housuihin asennetta ja lahkeenmitta on täydellinen!







Mun elämässä alkoi taas uusi ajanjakso, nimittäin palasin koulun penkille! Aloitin siis opiskelut Helsinki Design Schoolissa. Lähiopiskelua on vain parina päivänä kuukaudesta eli suurin osa ajasta tulee jatkossakin menemään töitä tehdessä mutta tuo koulu tuntuu ensimmäisten päivien jälkeen täysin omalta jutulta! Tuntuu että vihdoin löysin sen oman alan. Ehkä sillä olikin joku suurempi tarkoitus että multa meni keväällä yhteishaku ohi..? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti