keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vapaapäivä

 Eilen nautin taas vapaapäivästä, mä kyllä tykkään niistä! :)  Aloitin päivän nukkumalla pitkään. Heräiltiin kämppiksen kanssa ja tehtiin yhdessä aamupalaa. Ihanaa kun voi tommoset pienet jutut tehdä yhdessä parhaan ystävän kanssa :)

Iltapäivällä lähdin kaupunkiin päin, ensin suuntasin ottamaan passikuvia ajokorttia varten. Miksi ne kuvat ei IKINÄ voi onnistua..


Kuvien hankkimisen jälkeen lähdin käymään salilla. Mulla tulee välillä hirvee motivaatio treenaamiseen ja sitten se taas katoaa. Ja sitten se taas palaa.. Nyt olen taas innostunut siitä ja muutenkin terveellisemmistä elämäntavoista! Toivottavasti tää motivaatio jatkuis..





Olen aina inhonnut maitorahkan makua, se ei vaan mene alas. Tämä Profeelin proteiinirahka on kuitenkin mun mielestä tosi hyvää! Aprikoosinmakuinen on ihan parasta :)


Jalkatreenin jälkeen suuntasin autokoulun teoriatunneille. Täytin 18 maaliskuussa, mutta noin viikko sitten sain vasta aloitettua autokoulun. Lykkäsin sitä koko ajan eteenpäin, koska suoraan sanottua mua pelotti :D Tähän mennessä on kuitenkin mennyt hyvin, katsotaan olenko samaa mieltä ensi viikolla ensimmäisellä ajotunnilla..

Teoriatuntien jälkeen suuntasin vielä moikkaamaan siskontyttöä. Miten joku voikin olla niin pieni ja suloinen? :) 


Pitkän päivän jälkeen oli kiva suunnata kotia kohti! Tänään heräsin taas aikaisin, kävin teoriatunneilla, salilla ja sen jälkeen olin päivän töissä. Sain muuten sen työpaikan, jonka haastattelussa kävin. Mutta siitä ehkä lisää myöhemmin! :)

Nyt painun nukkumaan että huominen herätys olisi edes hieman inhimillisempi kuin tämänaamuinen.. Hyvää yötä kaikille! :)



2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla ja kiva ulkoasu! :)
    Jään seuraileen!: )

    neenuslife.blogspot.com käy kurkkiis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :)

      Mä käyn myös tutustumassa sun blogiin!

      Poista