torstai 15. elokuuta 2013

Ripsienpidennykset/Elokuun tarjous Salon Milagroon

Tänään olen nauttinut vapaapäivästä. Se alkoi siitä, että nukuin pitkään ja kun aloin heräillä, tuli jo kiire ripsihuoltoon. Mulla on ollut ripsienpidennykset nyt melkein 2 kuukautta ja olen käynyt ottamassa ne tutullani Natashalla.

Tuossa on vähän ennen/jälkeen-kuvaa. Kuva on siis siltä päivältä, kun kävin pidennykset ensimmäisen kerran ottamassa. Ennen-kuvassa tosin Nata oli kerennyt jo pari ripseä laittaa. Rakastuin näihin räpsyihin välittömästi. Arki helpottui niin paljon. Kesällä en varsinkaan jaksa kovin paljoa meikkailla ja oli ihanaa että heti aamulla herätessä oli huolitellun näköinen. Mulla ripsien pituudet on 9mm, 11mm ja 13mm ja kaarevuus on C. Huoltoväli mulla on noin 3 viikkoa. En enää osaa kuvitella olevani ilman näitä, ois varmaan tosi alaston olo!



Tänään kävin siis taas huollossa Natan luona ja on taas kiva olo kun on ripset kunnossa! :) Ripsienhuolto on mulle myös tavallaan rentoutumishetki. Saa ihan luvalla makoilla ja pitää silmiä kiinni sen tunnin ajan. Melkein aina olen siihen tuoliin nukahtanutkin mutta se on kuulemma ihan
normaalia. 

Nyt Nata on mennyt tekemään ripsiä Salon Milagroon ja hänellä on elokuun ajaksi todella hyvä tarjous! Elokuun loppuun asti uudet asiakkaat saavat ripset+huollot todella edulliseen hintaan.

Uudet ripset 50€
Huolto 2 viikon välein 20€
Huolto 3 viikon välein 30€
Huolto 4 viikon välein 40€

Elokuun jälkeen tulleille asiakkaille voimassa ovat normaalihinnat (Uudet 88€, pikahuolto 30min 43€, huolto 60min 58€)
Suosittelen todellakin hyödyntämään tarjouksen! Itse olen ollut tosi tyytyväinen Natan tekemiin ripsiin eli nyt kaikki pidennyksistä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Nataan (0449700307) 



Huollon jälkeen kävin ystävän kanssa Kampin Kaakaopuussa valkosuklaakaakaolla. Suosittelen kyllä kaikille makean ystäville.

Muuten vapaapäiväni koostuikin oikeastaan kotona hengailusta ja Serranon perheestä. Päivän asua en saanut kuvattua vielä tänäänkään, se kun lähinnä koostui kotivaatteista :) Huomenna juhlitaankin parhaan ystäväni synttäreitä, ehkä tulen jotain pientä postailemaankin. 

7 kommenttia:

  1. ripsienpidennykset on kyllä kivan näköset, mutta itse en vaan kestä sitä, kun niitä pitää aina olla varomassa :-D

    kommentoithan takaisin:
    http://inkainka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullaki oli aika tottuminen siihen ettei saa kasvoja pestessä hieroa silmiä kunnolla :D mut kyllä hyvät puolet voitti mun kohdalla :)

      Joo käyn kurkkailee sun blogin puolelle :)

      Poista
  2. vautsi, kivat noi ripsenpidennykset! Ja kivan selkee blogi :)

    http://jonnannica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Onhan noi todella kivan näköset mut olen kuullut monelta enemmän huonoa kun hyvää, ylipäätään missä laitat niin puolet on tippunut jo 2-3 viikon kohalla .. En maksaisi itse edes "alennetusta" 50 euroa.. :/ Sopii kyllä hyvin ja on kauniin näköset jos hoitaa. Mulla on niin vahva mielipide tommosia kohtaan kun osa saattaa myös pakkeloida niitä vielä lisää ripsiväreillä sunmuilla :C

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten kaikessa, toki myös ripsienpidennyksissä on omat huonot puolensa. Ripsien pysyminen riippuu paljolti tekijästä, siitä miten niitä itse hoitaa sekä tietenkin oman ripsen rasvaisuudesta. Ensimmäisellä kerralla mulla oli viikon jälkeen lähtenyt noin puolet, mutta se johtui siitä, että kaarevuus ei ollut mulle sopiva ja olin kastellut niitä liikaa. Osalle sopii, toisille taas ei, itse kuulun ensimmäiseen ryhmään :)

      Poista
    2. Itselle ei kyllä tulisi mieleenkään lisätä vielä ripsiväriä yläripsiin, eikös pidennyksey kärsi siitä aika paljon kun niitä ripsareita alkaa poistamaan :o

      Poista