lauantai 8. helmikuuta 2014

Clap along if you feel like a room without a roof

Nyt olisi luvassa asukuvia torstailta kun käytiin kämppiksen kanssa kiertelemässä kaupungilla! Ihana viettää välillä aikaa ihan kahdestaan kun tuntuu että vaikka asuu yhdessä, ei aina pysy täysin mukana toisen elämässä. 



Kauluspaita/KappAhl
Farkut/GinaTricot
Kaulakoru/GinaTricot
Kello/Guess
Laukku/H&M

Näissä kuvissa näkyy parikin uutta juttua! Ostin nuo farkut Ginasta joulun jälkeen alennuksista vaikka ne oli hieman tiukat. Nyt sain ne kuitenkin helposti vedettyä jalkaan, ilmeisesti jotain oon tehnyt oikein! :) Toinen uusi juttu on tuo laukku. Vannoin itselleni että en enää ostaisi mitään huonolaatuisia H&M:n laukkuja mutta tuo malli on just sellanen mitä olen etsinyt. Kävin ostamassa tuon samana päivänä kun sain työpaikan, eli ihan sallittu palkinto itselle vai mitä? :D


Keskiviikkona kävin kampaajalla ja rakastan näitä hiuksia! Huonoja latvoja leikattiin ihan reilusti pois ja tyveä värjättiin tummemmaksi ja muualta kirkastettiin väriä. On se jännä miten pelkkä kampaajakäynti piristää mieltä! :)


Työt uudessa paikassa on alkanu tosi kivasti, nyt on meneillään kuuden vapaapäivän putki :D Tämä viikonloppu menee täysin rentoutuessa, en edes muista milloin viimeksi olen nukkunut siihen asti että herää ilman herätyskelloa! Tällaiset viikonloput tulee kyllä välillä niiiiin tarpeeseen :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo laukku - ei olisi edes heti arvannut H&M :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo mustaki se näyttää vähän "laadukkaammalta" ku H&M:n laukut yleensä :)

      Poista