torstai 5. joulukuuta 2013

Today's outfit

Nyt luvassa harvinaista herkkua eli asukuvia :) Niiden otto on jäänyt aika vähälle tämän vuodenajan ja kuvaajan puutteen takia mutta lupaan yrittää tsempata niiden suhteen. Tänään olikin kiva vapaapäivä, käytiin kämppiksen kanssa kaupungilla kiertelemässä ja vähän joululahjoja shoppailemassa :) 





 Olenko vielä hehkuttanut tuota takkia tarpeeksi? Jos en, niin se on IHANA. Tykkään tuosta mallista tosi paljon mutta parasta siinä on taskut. Isot ja vetoketjulliset, just the way I like it!






Takki/Cubus
Neule/Carlings
Housut/BikBok
Kengät/Martin's
Kello/Guess


Meille tuli töihin tollasia ihania korviksia ja mun oli ihan pakko hankkia itsellekkin oma! Tykkään tosta tosi paljon ja kämppis kävi tänään ostamassa samanlaisen mutta ristin sijaan siinä on sydän. Kävin muuten tänään ottamassa tuohon korvaan vielä yhden korun, laitan kuvaa myöhemmin. Punoittaa vielä sen verran että kuvista tulisi aika karuja :)

Suomalaisessa kirjakaupassa oli kivoja kortteja :)

Tässä odottelen että kaverit Iisalmesta tulisi ja päästään juhlimaan synttäreitä/pikkujouluja. Suunnataan myöhemmin Tivoliin, en olekaan ennen käynyt siellä! Mitäs mieltä te olette kyseisestä paikasta? Olen kuullut että siellä on huumeet aika yleinen ongelma. Toivottavasti on kuitenkin hauskaa ja tällä porukalla en usko sen olevan ongelma :)

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo Guessin kello! <3 Myös kiva päivänasu! :) Niin ja tää blogin ulkoasu on ihana simppeli! Mäkin kirjoittelen blogia, käy kurkkaamassa -->

    http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

    ROAR! <3 Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) mä käyn kurkkailemassa sun blogiin!

      Poista
  2. apua kuinka paljon sulla noita kosmetiikka tuotteita onkaan! :o ja tosi hieno tuo viimeinen kuva :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Joo riittäähän niitä, toivottavasti ne alkais pikkuhiljaa vähenemään :)

    VastaaPoista